İzin verdiklerin için verilerini kullanırız. Adın ve e-postan gönderilmez; kararını istediğin zaman gizlilik metninin sonundan ya da uygulamada Ayarlar > Gizlilik'ten değiştirebilirsin.
Veriler yurt dışındaki sunucularda işlenir. Gizlilik metni